Reling 1-11 – Kade 2-12 – Schuit 35-39

Reling 1-11 – Kade 2-12 – Schuit 35-39

Naaste het succes van Fase 01 & 02, heeft Boes + Kok in opdracht van OVT Ontwikkeling uit Ens, ook de overige 3 woonblokken (in totaal 15 wooneenheden) met geschakelde woningen aan de Reling 1-11, Kade 2-12 en Schuit 35-39 in Vollenhove ontworpen en het gehele traject m.b.t. omgevingsvergunning en bouwvoorbereiding verzorgd.

Dit project vormt de volgende fases binnen de nieuwbouwwijk Noordwal- West, het project zal bestaan uit 2x een 6-tal rijwoningen en een blok van 3 geschakelde woningen. De Noordwal is een jonge wijk met het zicht de voeten in de polder, met de fiets bent u binnen enkele minuten in de pittoreske binnenstad van het voormalig Zuiderzeestadje Vollenhove.

De woningen worden gebouwd in hedendaagse stijl en zijn ruim van opzet. Bijzonder is de uitvoering van de woningen met haar uitstraling van moderne architectuur. Enkele details hiervan zijn de karakteristieke betonnen spekbanden, de opvallende voorgevel met omkaderde entreepartij en de krachtige horizontale belijningen uitgevoerd in wit vlak.  Met een oppervlakte van circa 120 m2, inhoud van ruim 380 m3 en een kaveloppervlakte variërend van 145 (tussenwoning) tot 255 m2 (hoekwoning) heeft u hier de ruimte voor het hele gezin.

Vanuit de hal met toilet kunt u naar de woonkamer en de keuken of met de trap naar de verdieping. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin op het oosten. Onder de trap is vanuit de woonkamer een ruime berging te bereiken. Op de 1e verdieping bevinden zich aan de overloop drie ruime slaapkamers en de badkamer. Via een vaste trap is de ruime vrije indeelbare zolder bereikbaar. Hier kan een extra kamer worden gerealiseerd.

Door toepassing van een duurzaam verwarmings- en ventilatiesysteem hebben de woningen een A++ label  wat resulteert in een comfortabel binnenklimaat en een laag energieverbruik dat resulteert in lage energiekosten.