Eekhorstweg 28 – Meppel

Eekhorstweg 28 – Meppel

Op het bedrijventerrein ‘Meppel-Noord’ zal het bedrijf A. Van der Hulst B.V. zich medio 2017 gaan vestigen.  A. van der Hulst B.V. is dé toeleverancier op het gebied van snijden, kanten, (robot)lassen (volgens NEN EN 287-1), frezen en lichte tot middelzware machinebouw.

Het nieuwe gebouw zal worden opgetrokken op een prachtige kavel direct gelegen bij de afrit A32. Een locatie die door de gemeente is aangewezen als A-locatie, wat betekent dat er hogere eisen werden gesteld wat betreft de uitstraling van het pand in vergelijking met de reguliere bouwkavels op het bedrijventerrein.

Boes + Kok B.V. is voor deze opgave gevraagd om naast het ontwerp ook het bouwproces van haalbaarheid tot uitvoering te begeleiden. Er is een onderscheidend ontwerp gemaakt, waarin de kantoorstrook zich uitstrekt over 2 verdiepingen en geheel wordt omgeven door baksteen met glas waarbij het helder wordt afgezet tegen de werkplaats door een kenmerkend kader.

Er kan worden gesteld dat A. Van der Hulst B.V., met de mooie locatie en dit kenmerkende ontwerp een absoluut visitekaartje zal vormen op dit bedrijventerrein in Meppel.