Erasmushage 4 – 22, Emmeloord

Erasmushage 4 – 22, Emmeloord

Boes + Kok B.V. heeft gezamenlijk met Bouwbedrijf Doorn uit Emmeloord deze moderne woonvilla ontwikkeld. Tijdens het ontwerpen van deze woning is rekening gehouden met verschillende doel-groepen, waarbij specifiek ook senioren. Deze woningen zijn dan ook levensloopbestendig.

Bent u geinteresseerd in deze woning neem dan vrijblijvend contact op met HMG Makelaars uit Emmeloord via 0527 611 704 of via de website HMG Makelaars.

Deze woning worden ontwikkeld op de bouwkavels aan de Erasmushage 4 & 22 op het nieuwbouwplan Emmelhage te Emmeloord. De kavel behorende bij Erasmushage 4 voorziet in een perceelsoppervlakte van 551 m2, en Erasmushage 24 beschikt over 604 m2.

emmelhage-erasmus

Het gelijkvloers ontwerp voorziet in een begane grond waar een ruime woonkamer en keuken zijn gesitueerd. Met een slaapkamer voorzien van een aangrenzende (eventeueel afsluitbare) badruimte. Tevens is er nog een aparte toilet, ruime bijkeuken en studeer-/ logeer- kamer standaard gesitueerd. De woningen zijn voorzien van sanitair en tegelwerk in de badkamer en toiletruimte, vanzelfsprekend kunnen alle ruimten aan uw eigen wensen worden aangepast.

Erasmushage - Emmeloord (2)

Bijzonder aan deze woningen is dat er zeer hoge eisen worden gesteld op het gebied van duurzaamheid. Er zijn diverse maatregelen getroffen om het energieverbruik te beperken. De gehele woning is bovengemiddeld geïsoleerd en volledig voorzien van vloerver-warming. De toiletten hebben een spoel-onderbreker en er wordt een waterbesparen-de douchekop geplaatst.

Wat deze woning zo aantrekkelijk maakt:

  • Royale breedte van de woningen en zeer groot woonoppervlakte, dit geeft u veel vrijheid en mogelijkheden bij het inrichten van uw woning;
  • Badkamer en toilet zijn standaard voorzien van sanitair en tegelwerk;
  • Hoge isolatiewaarden van de gevels en raamkozijnen wat naast isolatie tegen kou en hitte, ook zorgt voor goede geluidsisolatie;
  • Hang- en sluitwerk conform Politie- keurmerk Veilig Wonen, hierdoor heeft de woning een hoge inbraak- werendheid;
  • Energiesysteem in combinatie met vloerverwarming, warm in de winter, koel in de zomer;
  • Diverse kopersopties mogelijk, zo creëert u uw eigen thuis, waarbij zelfs een ander indeling naar uw wens nog mogelijk is, met bijvoorbeeld het creëren van een extra slaapkamer

2015-10-27-Emmelhage-cambi01-107

Al met al een woning met lage energiekosten, een gezonde leefomgeving en een uitstekende gebruikskwaliteit.