Havenstraat 20 – Emmeloord

Havenstraat 20 – Emmeloord

Voor het jonge en ambitieuze bedrijf Bouw & Tuin Totaal uit Emmeloord (opgericht in 2008) hebben wij een uitbreiding voor het kantoorgedeelte mogen ontwerpen. Sinds de oprichting is het bedrijf snel gegroeid ondanks de recessie. Sinds het voorjaar van 2011 zijn ze tevens de eigenaar van Stuc Totaal.

Naar aanleiding van de doorgemaakt groei heeft het bedrijf in 2010 een eigen bedrijfspand aangekocht. Het betreffende pand had reeds drie jaar leeggestaan en was aan opknappen toe. Van buiten en van binnen heeft het pand een complete metamorfose ondergaan, zo was er reeds een plek gecreëerd wat voor ons als basis gold.

Een goed ontworpen kantoor stimuleert de werknemers en versterkt het imago van uw onderneming, dit is onze algemene visie die als een rode draad door ons werk loopt. Een werkplek moet een rustgevende sfeer uitstralen en ervoor zorgen dat men zich thuis voelt. Dit zal resulteren in een positieve instelling en betere prestaties.

Na het kennismakingsgesprek en een grondige studie over het bedrijf kunnen wij als ontwerpers vervolgens de vertaalslag maken naar een ontwerp dat past bij de onderneming en haar filosofie. Het gaat hierbij niet altijd om grote veranderingen. Een bepaalde keuze voor massa, kleur- en materiaalgebruik kunnen het gewenste resultaat voor een groot deel behalen.