Vormgeving

Daar staan we voor! In de breedste zin van het woord.

Boes + Kok B.V. spant zich in om uiterst fraaie, duurzame, doordachte ontwerpen te maken. Van eenvoudige keuken verbouwing, nieuwe woning, bedrijfspand tot en met publieke bouwwerken als schoolgebouw.

Bouwkundige vormgeving.

Onze werkzaamheden variëren van het geven van kleur-  en inrichtingsadviezen tot het ontwerpen van nieuwbouw- en verbouwprojecten inclusief de totale trajectbegeleiding. Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers het gehele bouwtraject van ontwerp tot oplevering met inbegrip van alle bouwtekeningen en formele zaken zoals aanvraag omgevingsvergunning, monumenten- vergunning, bestemmingsplanwijzigingen.

Onze kerndisciplines zijn;

Het maakt ons niet uit of het nu een dakkapel, het wijzigen van een gevel of een compleet nieuwe woning betreft. Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw, verbouwingen en restauraties van woningen  en kleinschalige utiliteitsbouw voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Bij veel van onze projecten verzorgen wij tevens het ontwerp van het interieur en adviseren wij op het gebied kleur- inrichting en meubilair.