Verhuisbericht.

PERSBERICHT:

Boes + Kok B.V. verhuisd naar de oude stadskern van Vollenhove

Gasthuisstraat 7 - Vollenhove

Het kantoor van Boes + Kok B.V. | ontwerpers, ingenieurs & adviseurs is per 1 mei 2016 gevestigd aan de Gasthuisstraat 7 te Vollenhove.

Vanwege de succesvolle groei in de afgelopen jaren heeft het bureau besloten te verhuizen naar een nieuwe locatie. Daarnaast heeft de goede bereikbaarheid van het kantoor en het pittoreske oude stadscentrum een belangrijke rol gespeeld.

“Het nieuwe kantoor is sfeervol ingericht en werkt inspirerend, voor ons zelf maar ook voor onze klanten. Onze dienstverlening op het gebied van bouwkundige vormgeving en vergunning management sluit daar naadloos bij aan. De vestiging biedt ons alle gewenste mogelijkheden die we als bedrijf nodig hebben.”

Boes + Kok B.V. is in 2010 opgericht en sindsdien is er sprake van een flinke groei. Het bureau is dienstverlener op het gebied van het ontwerpen en construeren van gebouwen. Daarnaast verwerkt het bureau inmiddels meer dan honderd vergunningaanvragen per jaar en heeft zij tal van in oog springende ontwerpen gerealiseerd zoals het Appartementencomplex Het Nye Huys te Vollenhove, het Landgoed Wellerwaard nabij Emmeloord en het inpassingsplan De Moespot nabij Vollenhove.

Naast het leveren van ontwerpen en bouwkundige diensten verzorgt het bureau ook vergunning management voor bijvoorbeeld een eigen (particulier) bouwplan als uitbreiding van een woning of complexe plannen in bijvoorbeeld de melkveehouderij, akkerbouw of migrantenhuisvesting.

Het nieuwe adres:

Gasthuisstraat 7
8325 BP Vollenhove
Tel. 0527 – 769 126

Download hier de routekaart.