Ontwerpplan

Schuurwoning, Zuurbeek – Sint-Jansklooster

admin on 01/03/2019

Ontwerpplan voor de bouw van een nieuwe schuurwoning te Sint-jansklooster.

Aan ons bureau de opdracht om een ontwerpplan te vervaardigen voor de bouw van een nieuwe schuurwoning in Sint-Jansklooster.

Eigentijds modern met robuuste authentieke materialen.

Voor een schitterende kavel met een agrarische geschiedenis in het Buitengebied van Sint-Jansklooster hebben wij een vernieuwend ontwerp gerealiseerd met een eenvoudig volume en minimalistische details waardoor de woning kwaliteit gaat uitstralen.

Omdat het landelijke ontwerp de opdrachtgever meteen aansprak heeft de woning een schuurachtige uitstraling gekregen met robuuste, houten elementen. Al zie je dat niet terug aan de entree, want deze markante schuurwoning heeft aan de straatzijde een ingetogen uiterlijk.

Aan de open landelijke zijde draait het allemaal om het buitenleven. De grote glazen puien zorgen voor een romantische sfeer. De bewoners kunnen hier op een zwoele zomeravond, met een goed glas wijn, genieten van het uitzicht op de landelijke omgeving Het hoge Land van Vollenhove.

Het eindresultaat is een eigentijds modern ontwerp, opgebouwd uit robuuste- en authentieke materialen.

Boes + Kok B.V.

De woning zal in eigen beheer worden gebouwd.