Nieuwbouw bedrijfspand ACN Installatietechniek – Emmeloord

admin on 17/03/2022

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—”๐—–๐—ก ๐—ง๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—˜๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐—•.๐—ฉ. ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—˜๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ.

Het bedrijfspand is in bouwteam ontwikkeld en uitgewerkt. De bouw zal in het medio 2022 aanvangen.