Renovatie bedrijfsgebouw De Glasservice Express – Zwolle

admin on 17/03/2022
Op het industrieterrein Marslanden in Zwolle hebben wij voor De Glasservice Express een renovatieplan gemaakt voor een aangekocht bedrijfspand. Het pand is gelegen op een hoek bij de entree van dit deelgebied van de Marslanden.
Aan bureau de opdracht een nieuw kantorenblok vorm te geven op basis van bestaande elementen. Al met al een flinke renovatie opgave. De uitstraling van het terrein en de gebouwen lieten te wensen over en moet door het ontwerp naar een hoger niveau worden gebracht.
Het kantoor heeft een herkenbare uitstraling gekregen zodat de functies nu duidelijk herkenbaar zijn. Door de kleurstelling met kenmerkende details en accenten ontstaat er een robuust uiterlijk.
Naast het ontwerpplan hebben we ook het vergunningmanagement verzorgd.