PROJECT INFO

RENOVATIE 13 WONINGEN | RING NAGELE

In opdracht van woningcorporatie Mercatus hebben wij gezamenlijk als projectteam met Bouwbedrijf van der Kolk en Installatiebedrijf Lok, een renovatieplan gemaakt voor in totaal 13 seniorenwoningen aan de Ring in de Gerstehof en Klaverhof te Nagele.

Bij deze planvorming voor een ‘make-over’ hebben we rekening gehouden met het originele ontwerp en de bewonerswensen vanuit de huurdersparticipatie. Daarnaast is er gekeken hoe de natuurinclusiviteit en biodiversiteit vergroot kon worden binnen deze planvorming.

De woningen worden door de woningcorporatie gelijktijdig gerenoveerd en krijgen zo een moderne, frisse uitstraling passend bij de architectuur van Nagele en deze tijdsgeest. Dit door onder andere nieuwe gevels, dakbedekking en installaties te plaatsen. Door de woningen goed te isoleren zijn ze duurzamer en comfortabeler met veel aandacht voor gezondheid, comfort  en duurzaamheid.

Het renovatieplan is positief beoordeeld door het Uitvoeringslab Nagele en de omgevingsvergunning is reeds afgegeven door de Gemeente Noordoostpolder.

De werkzaamheden door de uitvoeringspartners is reeds gestart.

  • Opdrachtgever: Woningbouwcorperatie Mercatus
  • Ontwerp & vergunningmanagement: Boes + Kok B.V.
  • Aannemer: Bouwbedrijf van der Kolk BV
  • Installateur: LOK Installatietechniek BV