PROJECT INFO

KANTOOR ROOK PIJPLEIDINGBOUW - HEETVELD

Voor onze opdrachtgever Rook Pijpleidingbouw BV hebben wij het ontwerp en alle benodigde vergunningen mogen verzorgen voor een totaal nieuw Kantoorgebouw (fase 1) op haar huidige bedrijfslocatie midden in het waterrijke natuurgebied De Wieden te Sint-Jansklooster.

Het zeer duurzame bedrijfspand bestaat uit een kantoorgebouw opgebouwd in drie lagen van ca. 500 m² en zal worden gerealiseerd op haar eigen bedrijventerrein in Heetveld – Sint-Jansklooster.

In de gekozen planopzet zal het bedrijf zich nu herkenbaar presenteren in het ritme van het Buurtschap Heetveld. Met de focus op interactie en transparantie zal het ontwerp een gastvrije en inspirerende werkomgeving creëren.

Over het bedrijf;

De medewerkers van Rook Pijpleidingbouw B.V. zijn specialisten in het ontwerpen, het bouwen en onderhouden van drink- en industriewaterzuiveringen. Het bedrijf ligt middenin het waterrijke natuurgebied De Wieden te Sint Jansklooster.

Met een enthousiast team bestaande uit meer dan 40 ervaren vakkundige medewerkers voeren ze grote en kleine projecten uit voor de drink- en (industrie)waterindustrie. Het bedrijf beschikt over onze eigen productiefaciliteit en grondverzetmachines waarmee ze een project van A tot Z kunnen uitvoeren.

Het project is in een bouwteam ontwikkeld, de vergunning is inmiddels verleend en de realisatie zal door de bouwteampartners binnenkort worden aanvangen.

  • Opdrachtgever: Rook Pijpleidingbouw B.V.
  • Ontwerp & vergunningmanagement: Boes + Kok B.V.
  • Aannemer: ROOK BOUW B.V.
  • Installateur: Boxum Installatietechniek BV
  • Interieur: Exult BV