Boes + Kok B.V.
ontwerpers, ingenieurs & adviseurs
Hartelijk welkom.
Wij zijn u graag van dienst.
Heeft u bouwplannen?
Het begint op papier.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Klik op ons logo of scroll om te beginnen.

OVER ONS

Bouwplannen? Het begint op papier.

Boes + Kok B.V. kan u van A tot Z begeleiden binnen het bouwtraject. Al onze projecten bevatten ontwerpen van eigen hand met oog voor detail en bouwkundige oplossingen. Op het gebied van bestemmingsplanproblematiek staan wij u bij en uiteraard verzorgen wij de aanvraag omgevingsvergunning voor u project bij de betreffende overheid.

Daarnaast verzorgen wij ook in veel gevallen voor onze opdrachtgevers; de aanbestedingsprocedure, bouwvergaderingen, bouwkundig toezicht tijdens de bouw en de oplevering van een bouwwerk. Kortom wij kunnen u indien gewenst volledig ontzorgen tijdens een bouwproces.

DIENSTEN

Vormgeving

Daar staan we voor! In de breedste zin van het woord. (meer…)

Bouwtechniek

Speelt een belangrijke rol in onze vormgeving. (meer…)

Omgevingsrecht

Wij zijn creatief in niet alledaagse oplossingen. (meer…)

Vergunningmanagement

Wij zijn de spil tussen initiatiefnemer en overheid. (meer…)

REFERENTIES

Wij zijn middels korte lijnen op een accurate, deskundige en plezierige wijze bijgestaan door Boes + Kok B.V

Dirk & Milena Naberman, Sint-Jansklooster

Dirk-Jan en Melvin zijn topjongens. Ze zorgen ervoor dat o.a. bij de Gemeente alles van een leien dakje is gegaan. Ons restaurant De Lindenhof en de nieuw Lodge varen er wel bij!    

Martin & Marjan Kruithof, Restaurant De Lindenhof - Giethoorn.

Voor de bouw van ons landhuis op Landgoed Wellerwaard hebben Dirk Jan en Melvin een grote prestatie verricht. Hun praktische benadering en professionele aanpak maakte het ontwerp- en bouwproces tot een succes.

Annemiki Bok & Nico van Staveren, Emmeloord

Wij zijn erg goed geholpen en begeleid door Boes + Kok in het vergunningtraject voor onze nieuwe loods en kantoor!  Zeer professionele partij met een praktisch ontwerp. Er werd gewezen op enkele valkuilen en hier waren ook meteen ideeën voor. Als er iets aangepast moest worden, werd dit vaak de zelfde dag nog geregeld!

John Souman, Directie, Souman Agro

We zitten nog in midden in complex vergunningstraject, maar zonder boes en kok waren wij nooit zover gekomen. Ze weten de juiste wegen te bewandelen! Ze denken zowel praktisch als economisch en er wordt goed overlegd om tot het gewenste resultaat te komen. Kortom fijne partner!

Klaas de Lange, Weerribben Zuivel B.V.

Wij ervaren B+K als betrouwbare, vakkundige ontwerpers. Luisteren naar de klant zijn voor hen geen loze beloftes! Ze weten er verrassend creatief vorm aan te geven. Door gedegen voorbereiding en goede contacten met de gemeente is de vergunningverlening zeer snel verlopen. Door goede voorlichting, advisering en begeleiding; een bouwproces wat ons zeer tevreden stemde!

Sippie & Gerhard Koolhaas, Emmeloord

Met ondersteuning en advies van Boes en Kok zijn wij tot een prachtig karakteristiek en gebiedseigen ontwerp gekomen voor onze droomwoning. Het komen van concept ontwerp tot definitief ontwerp is bij deze heren een kleine stap. Gecombineerd met hun netwerk, kennis en expertise om een vergunningstraject soepel te laten verlopen, maakt dat wij Boes en Kok als uitstekend partner beschouwen voor elk (ver)bouwplan.    

Benny & Petra Tuin, Sint Jansklooster

Met de medewerking van Boes + Kok hebben wij nu inmiddels meerdere complexe huisvestingsprojecten mogen realiseren. Door goed vooroverleg met ons als ook de lokale overheden zijn deze trajecten erg soepel verlopen. Wij kunnen Boes + Kok dan ook zeker aanraden voor de complexere projecten!

David Keetman & Ronald van den Berg, Directie Level One Uitzendbureau B.V.

Boes en Kok is een bureau dat doordacht en no nonsens te werk gaat. Eigenzinnig waardoor het maximale uit een opdracht gehaald kan worden, samenwerking is daardoor top en passend in onze bedrijfsfilosofie.

Roel Smit, Directeur, Bouwbedrijf Bart Smit - Giethoorn

Wij zijn techneuten en houden ons graag bezig met bouwen voor de klant; “geneuzel” met vergunningen en lastige regels zetten wij daardoor makkelijk op een 2e plaats. Gelukkig kunnen we bouwen op Boes + Kok die ons hier creatief bij ondersteunen! Door hun ervaring krijgen zij toch meer voor elkaar als het om vergunningen gaat!

Rudi Verwer, Directeur Bouwbedrijf P. Verwer B.V.

Kennis en kunde, korte lijnen, prima prijs- kwaliteit verhouding, afspraak is afspraak en prettig in de communicatie! Allemaal eigenschappen die ik ervaar bij Boes en Kok, daarom een prima partij om in je (bouw) team te hebben

Paul Geurtzen, Geurtzen Advies B.V.

Bij diverse projecten door de jaren heen, kijk ik terug op een prettige manier van overleggen, samenwerken, grote betrokkenheid al tijdens het ontwerp en constructie uitwerking, maar ook tijdens de uitvoering. Dirk-Jan en Melvin, een professioneel en prettig team om mee samen te werken!

John Spans, Bouwbedrijf Spans

Bij de aanschaf van een naastgelegen (grote) woning naast ons bedrijf in Tuk hebben we in samenwerking met Boes + Kok gekeken naar de mogelijkheid van appartementen binnen de bestaande bouw. Eindresultaat is 3 appartementen; geheel passend binnen de wens in Tuk als dorp!

Kees Brouwer, Directie Totaal Installateur Brouwer B.V.

Daarnaast zijn we als installateur breder bij opdrachtgevers in beeld Boes + Kok. In bouwteam met opdrachtgever, bouwer, installateur en B+K komen we tot duidelijke en heldere afspraken; zowel voor de opdracht (ontwerptekeningen e.a.) als tijdens opdracht/uitvoering en oplevering. Ook hier geldt; “samen sta je sterker”; en het werkt ook wel zo plezierig!

Kees Brouwer, Directie Totaal Installateur Brouwer B.V.

Dirk-Jan en Melvin zijn creatief en bouwkundig een sterk koppel. Een ideale partner die je als ‘tolk’ kan inzetten naar de gemeente, en als bouwbegeleider naar je aannemer. Kortom lekker snel schakelen en bouwen, zodat je zelf met je eigen business verder kan.

Herman van Slooten, Directeur, Excult interieurbouw

Met Boes + Kok kan ik goed sparren over de praktische aanvliegroutes om te komen tot vergunningverlening van allerhande bouwplannen. Boes + Kok is snel en adequaat en de lijnen zijn kort.

Rob Wertheim, Advocaat eigenaar, Wertheim Advocatuur BV

Als ontwikkelaar zijn wij altijd op zoek naar ontwerpers die naast het ontwerp oog hebben voor de maak- en uitvoerbaarheid van een gebouw. Dirk-Jan & Melvin verstaan de kunst om dit te realiseren! Ook met betrekking tot het doorlopen van ruimtelijke procedures. Wij ervaren dit als plezierig.

Willem van Tilburg, Directeur OVT Ontwikkeling BV

Het huis staat er nu en het voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. Naar mijn volle overtuiging is dit voor een belangrijk deel te danken aan Boes + Kok…. lees de gehele recensie op de projectpagina Veneweg 316.  

Cornelis Bongers, Veneweg 316 - Wanneperveen

Tijdens een bouwproces kom je heel wat hindernissen tegen, dan is het fijn als bepaalde dingen probleemloos voor je worden geregeld of als je bepaalde dingen uit handen kunt geven. Boes + Kok werkt snel, efficiënt en met korte lijnen! Zeer tevreden.

Allart Buijert, Melkveehouder Buijert V.O.F.

Dirk-Jan & Melvin dagen je uit om gezamenlijk je eisen en wensen nader te onderzoeken en te verfijnen. Ze kwamen daarna met een verrassend ontwerp en pragmatische aanpak dat verder ging dan dat ik zelf hadden kunnen bedenken. Deze mannen zijn prettig in omgang, komen afspraken na en zijn er ook tijdens de bouwfase!

Jan-Henry van der Linde, Directie, Famel B.V.

Vakkundig, snel en professioneel!

Jacko Rook, Directeur, Bouwbedrijf G. Rook BV - Vollenhove

Veilig en plezierig van papier naar een huis onder de paraplu van Boes & Kok.

Bert & Coby Molema, Vosjacht 8e - Giethoorn

De samenwerking tussen onze bureaus bestaat uit korte lijnen met  wederzijds respect voor de disciplines. Hierdoor worden er  heldere, doordachte constructies ontworpen zodat voor de opdrachtgever de meest economische resultaten bereikt worden.

Jan de Boer, Register constructeur, Bouwtechniek de Boer - Urk

Ons midden- en kleinbedrijf werkt intensief samen met de heren Boes & Kok. Voor ons zijn bouwpartners met flexibiliteit, daadkracht en doortastendheid van groots belang. Binnen dit bureau is dit prima in balans.

Jacob Loosman, Directeur, Bouwbedrijf Doorn BV - Emmeloord

Boes + Kok heeft ons voortreffelijk geholpen met onze bestemmingswijzing en bouwplannen in Muggenbeet.

Arjan van Vulpen, Vulpen Boats

SELECTIE PROJECTEN

Tarwehof 31 – Nagele Aan ons bureau de opdracht om een nieuwe woning in dit unieke dorp te ontwerpen. De locatie is gelegen in de Tarwehof.
Eekhorstweg 28 – Meppel Boes + Kok B.V. heeft het ontwerp gemaakt voor nieuwbouw A. van der Hulst BV
Ed van der Elskenhof, Almere Gehele renovatie incl. uitbreiding woonvilla Almere.
Erasmushage 4 – 22, Emmeloord Nieuwbouw woonvilla's aan de Erasmushage 4 & 22 Emmelhage - Emmeloord.
Wellerwaard 11 – Emmeloord Nieuwbouw landhuis, oranjerie & wagenberging Landgoed Wellerwaard.
Halleweg 7a – Sint-Jansklooster Nieuwbouw woning en garage/paardenstalling aan de Halleweg 7a Sint-Jansklooster.
Het Nije Huys – Vollenhove Herontwikkeling Appartementecomplex Haven - Vollenhove
Halleweg 15 – Sint-Jansklooster Nieuwbouw woning met vrijstaande berging aan de Halleweg 15 Sint-Jansklooster.
Reling 1-11 – Kade 2-12 – Schuit 35-39 Blokjes van geschakelde woningen aan de Reling 1-11, Kade 2-12 en Schuit 35-39 te Vollenhove.
Cornelisgracht 24 – Giethoorn Rood- voor Rood project Prov. Overijssel, Cornelisgracht 24 Giethoorn
Kanaalweg 14 – Blokzijl Nieuwbouw bedrijfswoning aan de Kanaalweg 14 - Blokzijl.
Leemringweg 15-1 – Marknesse Nieuwbouw 'tweede' bedrijfswoning aan de Leemringweg 15-1 te Kraggenburg.
Moespot 7 – Vollenhove Inpassingsplan van Buurtschap De Moespot. Woning Moespot 7 - Vollenhove
Zuiderwinkels – Nagele "Renovatie Zuiderwinkels" te Nagele | Gemeente Noordoostpolder.
Beulakerweg 77 – Giethoorn Uitbreiding sterrenrestaurant De Lindenhof, Beulakerweg 77 te Giethoorn.
Espelerweg 7-II – Emmeloord Nieuwbouw abstracte woonboerderij aan de Espelerweg 7-II - Emmeloord
Zuidermiddenweg 15 – Tollebeek Uitbreiding agrarische bedrijfswoning aan de Zuidermiddenweg 15 Tollebeek.
Veneweg 316 – Wanneperveen De Ronduite. Aan de Veneweg 316 nieuwbouw recreatie woning.
Orchidee 5-17, Luttelgeest Nieuwbouw 7 geschakelde rijwoningen aan de Orchidee 5-17, te Luttelgeest.
Belterweg 36 – Belt-Schutsloot Constructieve renovatie + uitbreiding vervenershuisje Belterweg 36 Belt-Schutsloot.
Kloosterweg 17 – Sint-Jansklooster Oprichten creatieve studioruimte aan de Kloosterweg 17 Sint-Jansklooster.
Vosjacht 8e – Giethoorn Nieuwbouw woning met geschakelde beging aan de Vosjacht 8e te Giethoorn (Bodelaeke).
De Reling 2 t/m 12 – Vollenhove Woonblok met 6 geschakelde rijwoningen aan De Reling Vollenhove.
Zuiderzeeweg 14 – Blokzijl Nieuwbouw bedrijfswoning op agrarisch erf aan de Zuiderzeeweg 14 te Blokzijl.
Cellemuiden 46 – Hasselt Uitbreiding dubbele wooneeinheid aan de Cellemuiden 46 - Hasselt
Vlechttuinen 6 – Urk Nieuwbouw scholengemeenschap aan De Vlechttuinen te Urk.
Burg. Van Ommerweg 11 – Blokzijl Nieuwbouw vrijstaande woning met geschakelde garage Burg. Ommerenweg 11 Blokzijl.
Noorderweg 21 – Belt-Schutsloot Constructie renovatie voormalig boerderij aan de Noorderweg Belt-Schutsloot.
Moespot 5 – Vollenhove Inpassingsplan van Buurtschap De Moespot. Woning Moespot 5 - Vollenhove
Industrieweg 7 – Vollenhove Nieuwbouw bedrijfspand aan de Industrieweg 7 Vollenhove.
Sportlaan 87D – Emmeloord Nieuwbouw korfbalclub KVE aan de Sportlaan 87D Emmeloord.
Bomenweg 1 – Emmeloord Nieuwbouw melkveestal aan de Bomenweg 1 Emmeloord.
Weg van Rollecate 15b – Vollenhove Oprichten van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Weg van Rollecate 15b Vollenhove.
Belterweg 22a – Belt-Schutsloot Nieuwbouw woning + bijgebouw aan de Belterweg 22a, Belt-Schutsloot.
Weg van Rollecate 11 – Vollenhove Oprichten tijdelijke Aldi aan de Weg van Rollecatie 11 Vollenhove.
Schuit 17-27 – Vollenhove 2x 3 geschakelde woningen aan de Schuit 17-27 te Vollenhove.
Floraweg 6 – Creil Nieuwbouw verwerkings- en verpakkingsloods plantuien Floraweg 6 Creil.
Haven 9 -11 Vollenhove Herontwikkeling appartementencomplex Haven 9-11 Vollenhove.

DE VERGUNNINGMANAGERS

U heeft al een bouwplan?

U heeft al een eigen bouwplan gemaakt, maar u weet niet hoe nu verder? Wij verzorgen indien gewenst ook alleen het vergunningmanagement.

Binnen het proces treden wij op basis van uw eigen stukken op als gemachtigde binnen het omgevingsloket en verzorgen dan ook namens u alle correspondentie en overleg met de gemeente, welstand / monumentencommissie, provincie of bijvoorbeeld het waterschap.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw maatwerkproject? Kijk dan op onze projectwebsite devergunningmanagers.nl

ONS TEAM

ing. Dirk-Jan Boes

EIGENAAR

Heeft een grote passie voor architectuur- en vormgeving in de breedste zin van het woord, daarnaast expert op het gebied van omgevingsrecht.

ing. Melvin Kok

EIGENAAR

Is een techneut in ‘hart en nieren’ en binnen onze studio dé expert op het gebied bouwtechniek, bouwfysica en bouwregelgeving.

CONTACT

Heeft u een project waarover u met ons
zou willen sparren? Neem dan vrijblijvend
contact met ons op.

Boes + Kok B.V.

Gasthuisstraat 7
8325 BP Vollenhove

Postbus 55
8325 ZH Vollenhove

Tel. 0527 – 769 126
Email. info – AT – boes-kok.nl
KVK. 62453068

Grote bestanden met ons kantoor uitwisselen? Gebruik dan bij voorkeur ons Wetransferkanaal

Op alle onze werkzaamheden zijn van toepassing
de DNR-2011 i.c.m. Aanvullende voorwaarden Boes + Kok B.V.

Wij streven naar op en transparante communicatie als bedrijf
Lees hier de privacyverklaring van Boes + Kok B.V.

SOCIAL INSTAGRAM